Ce hoteluri din Sunny Beach au aquapark?

Sunny Beach este cea mai mare si cea mai cunoscuta statiune din Bulgaria. Are o plaj acu steag albastru, aflata in pitorescul golf de pe coasta Bulgariei, caproape de orasul Nessebar, portul St. Vlas si de Varna (30km). Statiunea Sunny Beach are o plaja foarte lata. Cu numaroase baruri, restaurante si magazine, statiunea atrage mii de turisti din intreaga lume. Sezonul turistic dureaza din luna mai pana in luna octombrie.

DIT Evrika Beach Club Hotel

Parcul acvatic al hotelului Evrika Beach este cel mai iubit de turisti. Are o zona pentru adulti si o zona pentru copii. Fiecare zona este dotata cu tobogane. Atat cei carora le place adrenalina cat si cei in cautare de experiente noi, pot sa se bucure la parcul acvatic hotelului DIT Evrika Beach Club Hotel

Zona pentru adulti are un tobogan tip tornada in care te rasucesti de=a lungul pertelui cu vitea foarte mare, un tobogan spirala cu multe curbe periculoase, tobogan raft side in aer liber drept si larg, un tobogan kamikaze unde se aring viteze de pana la 60km/h si un rau unde te poti relaxa.

Zona pentru copii este situata la o piscina cu adancime de 30cm si are mai multe tobogane si atractii pentru copii.

Kuban Resort And Aquapark

Aqua park-ul hotelului Kuban Resort And Aquapark este realizat in stilul vechi Incas, cu culorile aprinse ale Mexicului. Alaturi de culorile aprinse care se reflecta in apa, vei regasi statui ale zeilor.

Aqua park-ul are tobogane de tip Kamikaze, Curving Dragon, Black Hole, Braid.

Hotel Laguna Park

Hotelul are un aqua park cu zone destinate copiilor sau adultilor. Piscina pentru copii cu barca piratilor. Tobogane Blackhole&Rafting Slide – potrivite atat pentru adulti cat si pentru copiii mai mari. Un tobogan Multi Slide urias si un tobogan tip tornada.

Hotel Premium Inn

Hotelul are un aqua prak cu tobogane.

Hotel Waterpark Fort Apartments

Hotelul are toboggan cu apa.

Hotel Kotva

Hotelul are doua mini aqua-park uri cu acces gratuit, potrivite pentru copiii de orice varsta.

Hotel Tiara Beach

Hotelul are un mini aqua park.