Cea mai frumoasa plaja din Grecia continentala

E greu sa alegi cea mai frumoasa plaja din Grecia continentala. Am ales cateva plaje din Halkidiki, Pelion, peninsula Peloponez sau Parga, toate superbe.

Orange Beach – Sithonia Halkidiki

Halkidiki are peste 500km de plaje superbe cu nisip alb aflate de-a lungul peninsulelor sale, Kassandra,sithonia si Athos. Ape de smarald, plaje fara sfarsit si o coasta cu paduri de pini care se intalnesc cu marea.

Ape turcoaz,stanci albe, nisip fin si multa verdeata sunt pricipalele caracteristici ale acestui paradis ascuns. La plaja poti ajunge doar cu masina personala, dar asta e si un avantaj major fata de celelalte plaje deoarece este mai putin aglomerata.

Mylopotamos – Pelion

Pelion este o cunoscuta peninsula greceasca aflata in centrul Greciei, intre orasele Atena si Salonic, in apropiere de Volos, fiind locul unde muntele intalneste marea. Pelion este destinatia perfecta pentru uo vacanta in Grecia alaturi de familie.

Cea mai cunoscuta si probabil cea mai frumoasa plaja din Pelion,
Mylopotamos are o aura exotica. Nisipul auriu combinat cu pietricele albe fine, apele turcoaz si stanca inalta creeaza o priveliste superba.

Voidokilia – Peloponez

Peninsula Peleponez se afla in partea de sud a Greciei, fiind o zona pitoreasca si mai putin comerciala. Este o zona fermacatoare, de poveste. Este despartita de continent prin Canalul Corint si este o destinatie de vacanta surprinzatoare, care te primeste cu plaje intinse, atmosfera autentica greceasca si ocazia de a regasi cultura antica si istoria ce a pus bazele intregii lumi. Vei gasi in peninsula Penopolez o multime te temple grecesti, biserici bizantine, cetati venetiene pe care trebuie neaparat sa le vezi.

O plaja sub forma unui semicerc prfect cu apa limpede si linistita, perfecta pentru baie si inot. Plaja este ascunsa in spatele dunelor de nisip si nu usnt valuri. Este o plaja salbatica cu nisip, iar in apropiere nu sunt magazine sau taverne, trebuie sa va aduceti apa si mancare.

Sarakiniko beach – Parga

Parga este una dintre cele mai frumoase statiuni din regiunea Epirus. Inconjurata de stanci si gradini cu maslini, aceasta iti aminteste de costiera amalfitana din Italia. Majoritatea caselor din Praga tradeaza povestea venetiana a orasului. Alaturi de casele colorate de pe stanci, venetienii au lasat si un castel, destinatia perfecta pentru iubitorii de fotografie care vor sa surprinda panorame superbe ale orasului si imprejurimilor.

Este poate cea mai frumoasa plaja din vecinatatea orasului Parga. Se afla la aproximativ 12 km de Parga, in apropierea satului Agia. In general este o plaja linistita inconjurata de multi maslini batrani.Este plaja cu nisip si pietricele.